Meniu Închide

Retur

Nr. Tel. Livrari / Retururi: 0759022449

Conform legii, cumparatorul are dreptul de a returna produsul cumparat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara penalitati si fara a invoca un motiv. Pentru aceasta, cumparatorul trebuie sa instiinteze vanzatorul printr-o notificare scrisa, trimisa pe mail sau completand formularul alaturat, inaintea expirarii perioadei de 14 zile calendaristice. Cumparatorul va suporta cheltuielile privind returul (transportul si cheltuielile de restituire a sumei achitate). Pentru probleme legat de garantie termenul este de 30 de zile calendaristice.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Nu se accepta returnarea produselor utilizate, care prezinta modificari fizice de orice fel, care nu se afla in ambalajul initial sau nu pot fi puse spre revanzare.

In cazul in care clientul constata ca i-au fost trimise alte produse decat cele comandate sau intr-o alta cantitate, acesta trebuie sa instiinteze vanzatorul in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului.

Procedură retur

In cazul in care doriti sa returnati un produs achiziţionat online, puteti sa-l schimbati sau sa primiti contravaloarea acestuia in conformitate cu politica de retur Medisonica.

Exista doua posibilitaţi pentru a returna produsul:

1)      Aduceti produsul la receptia magazinului Medisonica, impreuna cu ambalajul si factura fiscala.

2)      Efectuati un retur online:

  • In cazul in care doriti sa returnati produsul si sa primiti contravaloarea acestuia,  trimiteti-ne solicitarea utilizand formularulalaturat.
  • In cazul in care doriti sa schimbati produsul cu altul sau pentru probleme legate de garantie, trimiteti-ne solicitarea utilizand formularul alaturat.

Dupa trimiterea online a solicitarii veti fi contactat de catre un operator de la Medisonica SRL, pentru a stabilii detaliile returnarii produsului.

ATENTIE !

  • Toate produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul produsului.
  • Nu vom prelua coletele care nu sunt ambalate corespunzator. Coletele sa fie ambalate in saci de menaj sau pungi de plastic pentru a proteja produsul si ambalajul de orice umezeala.

Produsele vor fi returnate prin GLS Courier. Dupa contactul telefonic vom trimite curierul catre Dvs. pentru a prelua/preda coletele.

Plata taxei de livrare cade in sarcina clientului/solicitantului returului. Valoarea taxei tur/retur este de 29 lei (taxa fixa in toata tara).

SOLICITARE RETUR*
SOLICITARE RETUR

Nume Prenume*

Nr. telefon*

E-mail (optional)

Localitatea*

Adresa*

Judetul*

Data achizitiei*

Nr. Factura*

Produs*

Motivul returnarii*

Introduceti produsul dorit sau dorinta Dvs.

Mentiuni